Pocetna Stranica › Forums › FORUM › Sajt- svet hemije
-
AuthorPosts
-
August 26, 2025 at 6:10 am #1600
<span dir=”auto” style=”vertical-align: inherit;”><span dir=”auto” style=”vertical-align: inherit;”>Predrag pozdrav, znate li možda postoji li stari sajt- svet hemije, htela sam pročitati neke Vaše odgovore na pitanja na koja ste mi nekad odgovorili no kad odem na tu stranicu ne vidim ništa pametno iskreno. Hvala</span></span>
-
This topic was modified 1 week, 5 days ago by
danica.
August 26, 2025 at 10:35 am #1602Dobar dan Danice.
Ne znam sta se desava sa starim web-site “Svet hemije”.
Ja sam tamo bio i previse “prisutan” i vise puta sam sugerisao da i drugi ucestvuju u davanju odgovora, a ne samo ja. Uostalom, taj web-site ne pripada meni i oni kojima pripada odlucuju kako ce da izgleda i, na kraju krajeva, koja je svrha svega. Forum nije bio los, jedino sto su me smetale reklame ponekad, i steta je sto su uklonili forum.
Moguce je da se nekome nije dopalo to sto sam sugerisao da ako neko hoce da mu odgovorim na pitanje ide na drugi web-site, tj Hemija-pitanja-odgovori (koji je moj licno, bez reklama i volonterski).
Ja sam posao od pretpostavke da ucenicima-studentima treba pomoc u resavanju konkretnih pitanja, bez ambicije da zamenim profesore u skolama ili da drzim nekakva predavanja.
Pragmatican sam covek i moj cilj jeste da studenti, ucenici, dobiju dobre ocene i na tom putu ce verovatno da nauce nesto od hemije.
Generalno, verovatno i sama si se uverila, pokusavam da ispricam neku svoju pricu u vezi konkretnih pitanja, a sad na studentima je da to koriste ili ne koriste. Idealno bi bilo da se to poklapa sa onim sta se cuje u skoli, ali najcesce je malo drugacije, ili bolje reci isti film se gleda samo malo drugacije objasnjen. Naravno, gledam da ne pricam pogresne stvari i to mi je vazno.
Pozdrav Predrag
-
This topic was modified 1 week, 5 days ago by
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.